Хасково

ГЕРБ и ДПС си тръгнаха от сесията, Атака се разцепи

СесияГрупите на ДПС и ГЕРБ в Общински савет – Хасково напусната второто извънредно заседание на местния парламент. Мотивът на двете политически сили е, че днешната сесия е свикана незаконосъобразно. От ГЕРБ заявиха, че не са получили необходимите материали и са научили за заседанието от медиите. От зала „Хасково“ си тръгнаха и представителите на Атака Анюта Лозева и Георги Майоров. 

Междувременно с гласовете на мнозинството за заместник-председатели на Общински съвет – Хасково бяха избрани Таня Стойнова от коалиция „Хасково – настояще и бъдеще“ и Наталия Любенова от БСП.

Предварително предложеният състав на постоянните комисии бе одобрен. Отвод си направи единственият предложен представител на ДПС Здравко Узунов. В комиисиите няма членове и от ГЕРБ. Включени са двама представители на „Атака“ – Борислав Славов и Тихомир Калинов, които днес заедно с треньора по щанги Живко Архондев сформираха представителна група „Атака“ в местния парламент.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ххх
ххх
16.11.2007 23:06 23:06

Predstavitelna grupa ;D, ot shtangisti ;D ;D ;D, ludnica……

Stalker
Stalker
17.11.2007 8:41 8:41

Атака продължават да се излагат. Каквато сбирщина бяха на парламентарните избори, такива излязоха и на местните. ;D

Back to top button