Хасково

10 кладенеца в Ябълково работят, ГКПП още е затворен

Чешма10 от 30-те кладенеца на помпена станция Ябълково вече работят. Още 6 съоръжения се подготвят за пускане в експлоатация, съобщи за Haskovo.info началникът на район Хасково към ВиК инж. Атанас Димов

Въпреки това шест от кварталите в кварталите ще останат без вода още няколко дни. Това са „Република“, „Изгрев“, „Изток“, „Дружба 1“, „Дружба 2“ и „Възраждане“.

Без вода днес отново ще бъдат живеещите по улиците „Бяло море“, „Найчо Цанов“, „Веслец“ и „Родопи“, където трябва да бъде завършена подмяната на старите водопроводи.

Бедственото положение в Симеоновград и селата Калугерово и Троян остава. В област Хасково 25 населени места са на воден режим.

Продължава изпускането на язовирите “Ивайловград” и “Студен кладенец”. Остава затворен граничният пункт “Капитан Андреево”, който бе наводнен от придошлата река Марица. Трафикът се пренасочва през пункта ”Лесово” – „Хамзабейли”.   

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button