Хасково

Спряха водата към центъра на Хасково

Центърът на Хасково остана без вода в събота по обяд. Читатели на Haskovo.info сигнализираха за проблема, притеснени да не би спирането на водата да има общо с водния режим.

От ВиК съобщават, че се е спукала тръба на улица „Родопи“, което налага спирането на водоподаването към централна градска част. Екип работи по отстраняването на аварията.

Haskovo.info припомня, че на вчерашното заседание на кризисния щаб в областна администрация се реши 12-часовият воден режим в Хасково да започне в понеделник от 8 до 20 часа. Първият от петте района обхваща кварталите „Орфей”, част от кв. „Република” (блоковете по ул. „Акация” и бул. „Васил Левски”), комплекс „Фантазия”, комплекс „Тенис кортове”, част от жилищен район „Кенана” – имотите разположени над училище „Любен Каравелов” – до напоителния канал, част от кв. „Любен Каравелов” – блоковете по ул.”Видин”, „Сливница”, „Щерю Вапцаров”, „Стара планина”.

В част от централна градска част и южните квартали на Хасково няма да има воден режим.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Митю Клявката
Митю Клявката
03.06.2017 14:50 14:50

Навреме!!!!
То тия дни дъжд ще вали!!!!
Кво ни пука!!
Вода бол……

Back to top button