Хасково

Неправилно паркиране блокира автобус с пловдивски актьори в Хасково

Автобус с актьори от пловдивския куклен театър останаха блокирани за половин час заради неправилно паркиране на улица „Три уши“ зад театъра в Хасково.

Пловдивски Сеат бе паркиран така, че за автобуса беше невъзможно да завие към булевард „България“ и да продължи за Пловдив. На място пристигна полицай, който не позволи на служители от театъра да избутат колата без знанието на собственика й. „Паякът“ пък не работи в неделя, за да я вдигне.

Докато умуваха какво да правят, патрулка спираше колите, които идваха по „Три уши“. В крайна сметка шофьорът на автобуса го обърна на заден ход с идеята да се опита да влезе през съседната успоредна улица „Васил Друмев“. Тук шансовете за успех също бяха малки заради други паркирани коли.

Автобус

Шофьорът на автобуса искаше полицаят да му осигури преминаването в насрещното по еднопосочните улици и да излезе на светофара на кръстовището на бул. „Раковски“ с бул. „Съединение“. Служителят на реда обаче отказа да затрудни цялото движение заради тази маневра.

Тогава стана ясно, че собственикът на Сеата се е появил и го е махнал и така след нова маневра за обръщане, автобусът успя да мине по „Три уши“ и да отпътува за Пловдив.

Актьорите от пловдивския куклен театър изнесоха по-рано днес представление на сцената на площад „Свобода“ в Хасково.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кукловод от пловдив
кукловод от пловдив
18.06.2017 17:40 17:40

полицаят веднага да бъде уволнен, той е длъжен да съдейства със всички средства на гражданите. изобщо нямаше да се затрудни движението за една минута докато автобусът излезе срещу движението.

stealth
stealth
18.06.2017 18:11 18:11

Компетентните органи с адекватни решения, както винаги!

Алекс
Алекс
18.06.2017 18:24 18:24

Е, затова всички ги подиграват и са главни герои във вицовете за тъпи полицаи! Ами просто момче, как да вземе сам решение, то трябва да се мисли, пък това не му се отдава, даже като му покажат как да станат нещата, то тъпото си е тъпо!?! Пък искат хората да ги уважават – няма как да стане??!

До кудкудякащите
До кудкудякащите
18.06.2017 19:02 19:02

Полицаят изпълнява закона. Да сте чули някъде в някой закон да пише, че ако някой тъпанар спре и задръсти движението, то автомобилите могат да тръгнат в насрещното или водени от полицай да вървят от където могат? Няма такъв закон! Съответно няма как полицай да го изпълни. Разберете веднъж за винаги, полицията е ръката, а не главата и всеки, който се сърди на ръката, че не е направила нещо, трябва първо да провери, той самият има ли глава!

трезво мислещ
трезво мислещ
18.06.2017 19:14 19:14

Всички сте разбирачи и може само да критикувате.Защо не погледнахте в началото на булеварда,че има забранителен знак забраняващ влизането на автобуси в центъра кой му е виновен че нарушава и създава пречки за движението.После полицая ви бил виновен….

Анонимен
Анонимен
18.06.2017 20:24 20:24

АЗ ЛИЧНО МОГА ДА ИЗКАРАМ ТОЗИ АВТОБУС ОТ ТАМ С МАНЕВРА АМА АВТОБУСНИТЕ ШОФЬОРИ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ НАЗАД ЗНАЯТ САМО НАПРЕД И НАВРЕМЕ ( ПО РАЗПИСАНИЕ ) АБЕ ОБЩО ВЗЕТОЗАДНАТА НА ПОЧТИ ВСЕКИ АВТОБУС Е ЧИСТО НОВА

иvan_DRAGANOV
иvan_DRAGANOV
18.06.2017 21:43 21:43

Абе ГОВЕДА всички много знаете Работата е елементарна трябвало е лекия автомобил да се мръдне 2 или 3 метра Това е можело да стгане много лесно и целата здандания да приключи Това може да стане лесно а пилицая къато орган на реда е трябвало да глоби тая пловдивски келеш а още и оофьора на автобуса ако е нарушл закона Друг е въпроса че тази улица е като капан и еединсвената улица за излаз от центъра и никое ръководство на общината не може да реши въпроса

dddddd
dddddd
19.06.2017 10:04 10:04

Автобуса няма работа там, за глоба е.Има забранителен знак за автобуси още до блока преди туристическия център.

Back to top button