Хасково

Обсъждат енергийната ефективност в Хасково

Областна администрация„Енергийната ефективност – проблеми и предизвикателства“ е  темата на регионална кръгла маса, която се провежда днес в Хасково. На форума ще присъстват представители на правителството, народни представители, представители на Агенцията за енергийна ефективност и EVN

Приоритетите в дейността по енергийна ефективност през 2008 година ще представи народният представител и председател на комисията по енергетиката към НС – Рамадан Аталай.

Изпълнителният директор на Агенцията по енергийна ефективност Таско Ерменков ще анализира държавната политика по повишаване на енергийната ефективност и възможностите за привличане на средства и реализиране на проекти в тази област.

На кръглата маса ще бъдат представени и положителни практики по обследване и саниране на сгради, ще се анализират и проблемите с уличното осветление в региона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button