Хасково

ЕНП учреди клуб в Хасково, Капон коментира маристрали и фришопове

Маия КапонНяколко клуба ще учреди в област Хасково Единната народна партия през следващите седмици, съобщи председателят на партийната структура Мария Капон. На пресконференция тя представи и част от хората, които ще работят за партията на местно ниво. 

Първата структура на организацията бе създадена в Хасково снощи. Днес клуб ще бъде учреден в Димитровград

„Премиерът Сергей Станишев трябва да назове виновниците за това три години да няма строеж на автомагистрала Тракия и тези виновници са неговите коалиционни партньори от НДСВ„, каза в Хасково Мария Капон по повод вчерашното изказване на премиера, че държавата ще търси варианти сама да построи магистралата.

Капон подкрепя проекта за затварянето на безмитните магазини. Според нея е правилно фришоповете и бензиностанциите да бъдат закрити с едномесечно предупреждение. България не е доказала своята възможност за контрол и трябва да се прекратят контрабандните канали, добави независимият депутат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button