Хасково

12-годишен футболист пострада при катастрофа, пропусна селекцията

Катастрофата12-годишно момче пострада при катастрофа на хасковския булевард „Освобождение“ преди обяд. Автомобилът, в който е пътувало детето, е бил управляван от баща му, който е минал на червен светофар, коментираха пред Haskovo.info дошлите на място полицаи. Момчето е било на предната седалка без предпазен колан.  От удара то е с охлузни рани по главата в местната болница.

Около 10 часа Форд излиза от ул. „Белоградчик“ без да се съобрази с червената светлина на светофара. По това време по булеварда вече тръгват колите, за които свети зелено. Един от шофьорите не успява да спре навреме и удря неправилно движещата се кола.

Haskovo.info научи, че 12-годишният Красимир е отивал с баща си на градския стадион. Катастрофата е попречила на момчето да участва в селекцията за млади таланти, която се проведе днес в Хасково.

 Катастрофата  Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button