Хасково

Йовчева води украински казашки ансамбъл за дните на Хасково

Изложението в Луганск„Казашки ансамбъл“ от Луганск ще гостува в Хасково по време на празниците на града през септември. Украинците ще танцуват редом до Алфредо Торес по време на планираната Латино Фиеста. За гостуването са се договорили областните управители на Луганск и Хасково по време на гостуването на Райна Йовчева там. 

Ансамбли от Хасково също ще гостуват в украинската област, предвидени са и спортни мероприятия за празниците на Луганск, които съвпадат с тези на Хасково в началото на септември.

На 7-то Международно изложение „Източните врати на Украйна 2008“ миналата седмица област Хасково бе представена на специален щанд. На него в детайли бе презентиран потенциалът за развитие на Хасково и областта, а рекламните материали не стигнаха за всички, проявили интерес да се запознаят с възможностите на региона, похвалиха се пред Haskovo.info от местната администрация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button