Хасково

15-годишен се подпали при игра на гарата в Димитровград

Пожарна15-годишно момче е пострадало при пожар на жп гара „Север“ в Димитровград снощи. Детето е с 25% изгаряния и е транспортирано без опасност за живота в Пловдив.

Преди да се стигне до инцидента момчето се е качило на вагон за бетон и най-вероятно си е играло с жици по него, от което се е образувала волтова дъга и е подпалила детето, коментира за Haskovo.info инспектор Тенчо Атанасов от областната противопожарна служба. След това тинейджърът е паднал от вагона и е подпалил и сухите треви наоколо. Унищожени са 4 траверси.

Причината детето не бъде лекувано в хасковската болница е липсата на пътека по здравна каса. Тук могат да се хоспитализират пациенти с изгаряния до 5%, съобщиха от МБАЛ.

От областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково отчитат още два сериозни пожара, станали снощи.

Заради небрежност при боравене с открит огън е горял навес на кметството в село Студена. Инцидентът е станал минути след 21 часа.

Тази сутрин в блок на хасковския булевард „Раковски“ се е запалила стая между 8 и 9 етаж. Причината за огъня не е установена. Изгорели са диван и дограма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button