Хасково

Строят спортен комплекс и гаражи южно от ул. „Дунав“

Тук ще бъде новата зона за спорт и отдихЗона за спорт и отдих ще бъде иградена на мястото на бившето игрище под супермаркет „Авеню“. Инвестицията на община Хасково е половин милион лева, съобщиха за Haskovo.info от кметството. 

До 8 септември – Деня на Хасково трябва да са готови предвидените 4 игрища за футбол, баскетбол, волейбол и тенис. Спортното съоръжение ще разполага с трибуни и съблекални.

На улиците „Дунав“ и „Кюстенджа“ ще бъдат построени паркинги и места за отдих. Предвиден е достъп и за хората с физически увреждания, допълниха от общината. До новия спортен комплекс ще може да се стига от всички околни улички.

Мястото на бъдещите гаражиНа няколкостотин метра от новата зона за спорт и отдих – в дерето след парка под езиковата гимназия, южно от улица „Дунав“ ще бъдат изградени гаражи, съобщи кметът Георги Иванов.

Там хората от околните улици ще могат да паркират автомобилите си и това е една от стъпките за решаване на проблемите с паркирането в Хасково, коментира градоначалникът преди дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
...
...
10.07.2008 16:13 16:13

И къде ще се хванат всичките тези неща??? Доколкото знам мястото не е особено голямо … 🙄

Ива
Ива
10.07.2008 19:16 19:16

Много хубаво! БРАВО! А улица „Петрич“, която на места е с ширина около метър и половина и има не дупки, а цели ропи по нея, нищо не се прави. Така е, че кой важен човек живее там. Там хората са „втора ръка“, не им трябва канализация, не им трябва нормална улица с тротоар /това вече ще бъде лукс /, даже EVN не са изнесли електромерите.
Да не говорим, че за пейки, паркове и градинки живеещите там хора даже не смеят и да си помислят. Нищо, те са свикнали да чакат и ще чакат още, но ДОКОГА? Там също живеят ЕВРОПЕЙЦИ.

mitko
mitko
10.07.2008 20:56 20:56

emi bravo ama neka kemeta da sponsorita basketbola i danese stiska za 5 hilqdi leva shtoto v haskovoskiq otbor po basket ima mn talanti no poradi nqmane na sponsor nemogat da otidav v po sledvashta faza na sastezaniqta za koito otborat se klasira no otivat drugi otbori za smetka na haskovskiq !!!!!! ❗ 💡

Back to top button