Спорт

Григор посвети победата си на Хасково, получи грамота и знаме

Георги Иванов и Григор Димитров

Георги Иванов и Григор Димитров

Шампионът от Уимбълдън Григор Димитров посвети победата си на Хасково. Той записа своето послание в почетната книга на града. На среща с кмета Георги Иванов тенисистът получи плакет, грамота и знамето на Хасково

Градоначалникът поздрави шампиона и неговия баща и треньор Димитър Господинов за големия успех и пожела нови победи. Григор от своя страна подари на кмета спортен екип с пожеланието да набляга повече на тениса. Иванов обеща, че ще насочи внука си, който е на 4 години, към този спорт, но ще му даде още година свобода преди това. 

Григор със знаметоПредседателят на общинския съвет Делян Делчев даде на Григор 500 евро. Той обясни, че Григор тепърва ще трупа успехи, а по повод липсата на предложение за обявяването на шампиона за почетен гражданин заяви, че това ще стане ако спечели и мъжкия Уимбълдън. Делчев се пошегува, че на тенисиста сега не му е нужна тази титла, а 50 000 евро, за да продължи шеметната си кариера.

На срещата стана ясно, че контузията в рамото на Григор Димитров, която за малко да му попречи да спечели титлата, не е сериозна и той скоро ще се възстанови. Първото му участие ще бъде на 28 юли в Германия. Най-вероятно US Open тази година ще бъде последното участие на Григор при юношите.

 Срещата  Почетната книга

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.07.2008 14:49 14:49

TO3И ДОН ДЕЛЯН Е ГОЛЯМ КЛОУН – ОТКЪДЕ ГО ИЗКОПАХА ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ!? 😯

georgi
georgi
18.07.2008 15:10 15:10

ТОЗИ Т.НАР. ДОН Е НЕ САМО НЕДУРАЗУМЕНИЕ,А ЦЯЛ ЦИРК! 😀 😀 😀

MVV
MVV
18.07.2008 17:14 17:14

Заради ината на т. нар. Дон Делян не направиха Григор почетен гражданин, макар че момчето дори и на 17 години, е заслужил много повече от половината обявени за почетни граждани през последните години престарели чичковци и лелки.

Фен
Фен
18.07.2008 19:58 19:58

Голям лицемер е кмета.Не помогна на тенисиста , когато трябваше и се наложи да се картотекира във Варна , а сега се кипри по снимките.Хубаво намекна бащата на Григор за нуждата от 50 000 евро , но в това няма далавера и кмета няма да му ги даде.

OЩЕ ЗА КМЕТЯ:
OЩЕ ЗА КМЕТЯ:
19.07.2008 13:54 13:54
veska tudjarova
veska tudjarova
20.07.2008 1:21 1:21

Prav e fena.Shto ne pitat Mitko/bashta mu na Grigor/kolko e ti4al da tyrsi pari kolko mu e struvalo vsi4ko do tuk.A sega se kiprqt kato nqkvi kukumqvki vsi4ki upravnici do Grigor.Te kogato trqbva6e da pomagat- se krieha kat mi6ki.Sega trqbva da im e guzna syvesta a ne da se fukat.Tova e sram i pozor.Ama dano pone sega syvesta im progovori/ako imat takava/ i da mu pomagat otsega natatyk!Pak na tebe Gri6a ti pojelavam da gi ma4ka6 tiq tam na US OPEN vsi4kite

Back to top button