Хасково

Четирима изгоряха заради отглеждане и притежание на дрога

Полиция30-годишен хасковлия е зад решетките за притежание на наркотици. При полицейска проверка служители на ОДП – Хасково са открили у него листна маса, реагираща на марихуана и бяла на цвят бучка, реагираща на кокаин

По-късно при акция в къщата на хасковлията в село Сираково са открити и 2 растения от вида на конопа с височина около метър и тегло около 320 грама, както и остатъчни количества кокаин. В колата на задържания са намерени още 2 пакетчета кокаин.

Полицаите са задържали и 26-годишен хасковлия у когото са открили пликче мета амфетамин. Във връзка със случая са задържани още 30-годишен хасковлия и 36-годишен мъж от Момчилград

По случая е образувано досъдебно производство. Лицата са задържани за 24 часа. Работата по установяване точното количество на иззетите наркотични вещества продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vip
vip
29.07.2008 12:50 12:50

6to ne kajete za shefa na KAT 4e e uvolnen disciplinarno aaa?

Back to top button