Хасково

Племенник подпали колата на чичо си след скандал

Пожарна34-годишен хасковлия е подпалил колата на чичо си след битов скандал в ромската махала на Хасково тази нощ, съобщават от полицията. Шкодата на 44-годишния мъж е била паркирана на ул. „Акация“. Заподозреният за палежа е познат на органите на реда.

Час по-късно на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ е пламнал още един автомобил. Москвичът се е запалил заради късо съединение в електрическата инсталация.

Подпалвач е задържан в РПУ Ивайловград. 50-годишният мъж причинил пожар в необитаема къща и 10 декара сухи треви в село Одринци. Пламъците тръгнали от кабели, които задържаният е изгарял в двора.

Още два сериозни пожара са станали вчера в Хасковска област, съобщават от Притивопожарната служба. Късно следобяд се е запалил фургон край язовира в село Гарваново. В Изворово заради небрежност е изгоряла стопанска постройка.
 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button