Спорт

Тенис клубовете организират летен празник за децата в Хасково

Тенис клубовете „Хасково“ и „Хасково 2015“ организират летен празник за децата на Хасково на 1 юли от 10 часа на кортовете „Кенана“, съобщават от общината.

Празникът е първият, организиран от двата клуба под мотото „Първи стъпки в тениса, играй и се забавлявай!“.

Тенис клуб „Хасково“ кани всички деца, които искат да направят своите първи стъпки в тениса или имат малък опит с тенис ракета, за да получат първите и най-ценни уроци по тенис от професионални треньори и да се забавляват. Всички деца са добре дошли, няма възрастови ограничения.

Необходимо е обаче желаещите да се запишат предварително за участие на място или на мейл: tchaskovo2015@gmail.com, tenishaskovo@yahoo.com. Срокът за заявяване на участие е до 9:30 часа на 1 юли.

За безплатните тенис уроци организаторите са предвидили детски тенис ракети, а всички записали се ще получат подаръци с автограф на най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Тенис урока ще започне в 10:30 и ще продължи до 11:30 часа. От 11:30 до 12:30 часа са предвидени игри и забавления.

Инициативата „Първи стъпки в тениса – играй и се забавлявай“ стартира за първи път, като целта на сдруженията е да популяризира спорта сред подрастващите. Децата които желаят да вземат участие в безплатните тенис уроци трябва да си носят подходящи маратонки.

Междувременно Тенис клуб „Хасково 2015“ обяви, че от 15 юни започва летен тенис лагер. Заниманията могат да са седмични, така също за няколко седмици или месец. Обучението на записалите се е от 10 до 15:30 часа. Освен занимания по тенис е предвидено и време за обща физическа подготовка. В лагера могат да участват деца над 7-годишна възраст. Повече информация за летния лагер можете да получите на място-на тенискортовете или на телефон 0888044422.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button