Спорт

Диа падна от №105 в света, Григор срещу поляк в Мадрид

Диа ЕвтимоваХасковлийката Диа Евтимова не успя да прескочи първия кръг от турнира на „Алианц къп“ в София с награден фонд 100 000 долара. 

21-годишната ни тенисистка загуби от хърватката Йелена Костанич- Тошич с 2:6, 5:7 и отпадна от по-нататъчната надпревара на сингъл.

В момента противничката на Диа е 105-та в световната женска ранглиста, а преди четири години дори е била в Топ 40.
Хасковската ракета обаче продължава участието си днес в състезанието на двойки, където заедно с Биляна Павлова излизат в четвъртфинален мач срещу третите в схемата Лурдес Домингес-Лино и Аранча Пара-Сантоня от Испания.

Най-добрият ни млад тенисист Григор Димитров играе тази вечер срещу полския квалификант Артур Романовски във втория кръг от турнира за мъже в мадридското предградие Алкоркон с награден фонд 15 000 долара. Любопитното е, че 21-годишният съперник на хасковския талант е левичар и в момента е № 1521 в световната ранглиста.

Григор участва в турнира в Испания като „специално изключение„, което се дава само на най-добрите тенисисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button