Хасково

Ангелов остава кмет на Крум засега, ГЕРБ пак обжалват

Броенето на бюлетинитеКметът на димитровградското село Крум Георги Ангелов засега запазва поста си. Това устонови ръчното преброяване на бюлетините от частичните избори преди месец, което бе направено днес в Хасковския административен съд. 

При проверката бе установено, че има 6 недействителни бюлетини, които не са били отчетени. Това обаче не оказва влияние на избора, защото нередовните бюлетини са по три за двамата опоненти – независимия Ангелов и кандидатката на ГЕРБ Минка Илева.

Георги АнгеловHaskovo.info припомня, че ръчното броене на бюлетините се наложи след жалба на ГЕРБ. Хората на Бойко Борисов обжалваха вота заради малката разлика на балотажа, който Ангелов спечели само с три гласа преднина. Частичните избори в селото бяха насрочени тъй като заради влязла в сила присъда досегашният кмет Георги Ангелов бе отстранен от поста.

Следващата седмица ще подадем нова жалба в съда заради втора условна присъда на Георги Ангелов, заяви пред Haskovo.info регионалният лидер на ГЕРБ Иван Петров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Само Герб
Само Герб
16.01.2009 22:46 22:46

[url=http://www.bipartia.com]ГЕРБ[/url] вчера, ГЕРБ днес, ГЕРБ завинаги…

Back to top button