Хасково

„Чичото от Америка“ пак се отлага, идва „Г-жа Стихийно бедствие“

ДКТ Иван ДимовПостановката „Чичото от Америка“ с участието на Никола Анастасов и Стоянка Мутафова няма да пристигне в Хасково и през декември, съобщиха за Haskovo.info от театъра. Причината е, че Никола Анастасов все още не се е възстановил от травмата и не е в състояние да пътува.

Вместо „Чичото от Америка“ хасковската публика ще има възможността да се наслади на играта на Стоянка Мутафова, но в постановката „Госпожа Стихийно бедствие“ по Алдо Николай. Заедно с нея на 14 декември в града ни ще дойдат актьорите Адриана Андреева и Николай Атанасов – Шуши. 

От ръководството на ДКТ „Иван Димов“ се извиняват за причиненото неудобството и напомнят, че билетите важат без заверка. Зрителите, които не желаят да гледат „Госпожа Стихийно бедствие“, могат да върнат билетите си на касата на театъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button