Спорт

Силно представяне за хасковската аеробика в Пловдив

Силно се представиха състезателите на хасковските клубове „Виолена“ и „Мега спорт“ на международен турнир по аеробика в Пловдив.

След 9-то издание на PLOVDIV CUP AEROBICS OPEN 2018 и PLOVDIV AEROBICS FIG WORLD CUP 2018, Tихомир Баротев от Виолена за пореден път доказа класата си, като спечели сребърен медал в индивуалната надпревара след носителя на Купата на Световните купи Lucas Barbosa с оценка 21,150 и златен в категория групи заедно с 4-ри състезатели от АМД Пловдив. Сред тях е и хасковлийката Дарина Пашова.

Аеробика

Почити всички останали общо 16 състезатели при 9-11, 12-14 г. и 15-17 г. дебютираха на този международен турнир в новите си възрастови групи и на някои изпълнения малко не им достигна за да влязат на финали. Добро представяне имаха Нели Ташева при 15-17 г., Тиана Заркова при 12-14 г., Михаела Николова и Кристина Панчева при 9-11 г. Макар не и в осмицата много добре се представиха и Групите при 9-11 и 12-14 г., съобщават от „Виолена“.

От клуба по аеробика „Мега спорт“ пък извоюваха четири финала.

Аеробика

Във възрастова група 9-11 години Атанас Благоев спечели бронзов медал. Благоев заедно с Кристина Костова в категория двойки се класираха четвърти. Кристина Костова зае осмо място с индивидуалното си изпълнение.

Във възрастова група 15-17 години тройката Дамла Арабаджи, Християни Кайрякова и Нели Ташева се класираха на шесто място.
Отборът продължава своята подготовка за Националното отборно първенство в Асеновград, което ще се проведе след две седмици.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button