Хасково

Земеделците блокираха път, ще бойкоритат снегопочистването

Вчера зърнопроизводителите също изкараха тракторите на пътя

Вчера зърнопроизводителите също изкараха тракторите на пътя

Трактори блокираха за няколко минути движението по пътя Хасково – Димитровград днес. Машините се движеха с бавна скорост и това попречи на автомобилите да минават по отсечката. По този начин зърнопроизводителите продължават да настояват за изплащане на сумите за единица площ за тази година и гарантирането им за следващата.

„Смятаме да не изпълним на 90% договорите си с областното пътно управление за снегопочистване“, заяви пред Haskovo.info регионалният председател на зърнопроизводителите Тенчо Тенчев. Снегът в региона се почиства с тракторите на земеделците и ако те действително откажат пътищата ще останат затрупани.

„Ще търсим среща с областния управител Райна Йовчева като представител на държавната власт в Хасково“, каза още Тенчев. Тъй като губернаторът днес е в столицата, вероятно срещата ще се състои утре.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2008 22:44 22:44

Драги зърнопроизводители Райна пък с какво ще ви помогне,а да разбира се тя вече е компетентна във всяка една област:ППППП

Back to top button