Регион

Две цистерни се удариха край Хасково, мъж е ранен при катастрофа в Димитровград

Два товарни автомобила с прикачени цистерни са се ударили край Хасково на пътя за Кърджали вчера, съобщават от пресцентъра на полицията.

Камионите са със сръбски регистрационни номера. Товарен автомобил „Даф“ е ударил поради неспазена дистанция цистерната на движещия се пред него автомобил „Ман“. От удара има материални щети по камионите, като е глобен виновният шофьор.

Катастрофа е станала вчера и в Димитровград. 46-годишен с Тойота поради движение с несъобразена скорост и мокра настилка на прав участък е загубил контрол върху колата и се е блъснал в отводнителен канал. Мъжът е със счупена лява ръка, като му е съставен акт.

В село Лозен, община Любимец пък е хванат 28-годишен от селото с Мерцедес без регистрационни табели. Собственик на колата е 31-годишен свиленградчанин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button