Хасково

Екогласност тръгва на избори, търси коалиция с БСП

Христо Смоленов и Емил Георгиев

Христо Смоленов и Емил Георгиев

Политическа партия „Екогласност“ обяви в Хасково, че ще участва в парламентарните избори тази година във формата на гражданско- политическия съюз ЕПОС. В него влизат още БЗНС „Александър Стамболийски“, Зелената партия, гражданската формация ГОНГ и федерацията на потребителите.

Еколозите започват консултации за коалиция с левите партии, като първата от тях ще бъде с БСП, съобщиха Емил Георгиев и Христо Смоленов. От ЕПОС ще представят и Меморандум за толерантна предизборна кампания, който останалите партии да подпишат, въпреки че по думите на Смоленов другите политически сили разчитат на компромати.

Сред приоритетите в програмата на „Екогласност“ са опазването на околната среда и подкрепата на ядрената енергетика на страната. Те ще настояват също преди и след всяко учение на военните полигони да се извършва Оценка за въздействието върху околната среда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ЗЕЛЕН
ЗЕЛЕН
04.02.2009 14:43 14:43

И двамата на снимката са доносници на държавна сигурност! 😉

Ясенка
Ясенка
04.02.2009 16:51 16:51

Много си навътре в нещата,бе ЗЕЛЕН!Само да не почервенееш!Май ти си по-голям доносник и от тях!След като си толкова компетентен.[quote=ЗЕЛЕН]И двамата на снимката са доносници на държавна сигурност! :wink:[/quote]

Back to top button