Хасково

Хасковски ученици с награди за компютърни картини

Участниците в конкурсаХасковски ученици получиха три награди от конкурса за компютърна рисунка „Любовта в нас“, провел се във Варна. Участниците от Хасково са Живко Живков, Тодор Иванов, Томас Хънк и Божидара Стоянова. Състезавали са се 584 творби от 58 населени места.

„Любовта няма възраст“ и  „Мъжка обич“ са картините на седмокласника Тодор Иванов, заели две първи места. Живко Живков от 9-ти клас пък е спечелил трето място с „Майчина ласка“.

Изработването на една подобна рисунка отнема на децата около 15 дни, но те работиха със стимул. Готовим сме и за следващия конкурс на тема „Моята България“, сподели ръководителката на децата Людмила Стайкова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Людмила Стайкова
Людмила Стайкова
18.02.2009 9:28 9:28

[size=small][b]“Любовта няма възрас“ и „Мъжка обич“[/b][/size][size=medium][/size] са картините спечелили първо място във възрастова група 7-8 клас и техният автора е [size=medium][b]Тодор Иванов[/b].[/size]
Картината[size=small] [b]“Майчина ласка“[/b] [/size][size=medium][/size]е изработена от деветокласника [b]Живко Живков[/b] и печели трето място във възрастова група 9-12 клас.

Back to top button