Хасково

Решаваме конфликти и спорове с Енергото чрез медиатор

ЕлектричествоНов начин за решаване на споровете с EVN предлагат на своите клиенти от компанията. Недоволните от сметките си за ток или други услуги, предлагани от електроразпределителното дружество, могат да ползват Центъра за медиация в Пловдив, съобщиха за Haskovo.info от EVN.

Медиацията е начин за разрешаване на конфликти извън съда. При нея независима трета страна – медиатор подпомага разговора на двамата спорещи. Той обаче, за разлика от съдия или адвокат, не дава решение или мнение. Целта е да се стигне до приемливо споразумение.

Междувременно от EVN съобщиха, че броят на телефонните обаждания на двата национални номера е 40 000 на месец. 80 000 пък са клиентите, които проверяват сметката си чрез колцентъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
vassil
vassil
04.03.2009 9:49 9:49

Защо искат ново увелечение на цената на тока. Всички суровини за производство на ток паднаха. Това е ядрено гориво и Природна газ. Очаква се и поевтиняване голямо на газта.

vassil
vassil
04.03.2009 9:53 9:53

Инвестициии? 😯
Лъжат.
Инвестиции се избиват от подобренията получени в последствие, никога не се правят за сметка на повишаването на стоката.
Инвестиции се правят за да се снижат разходите.

Back to top button