Хасково

Митев: жена ми се намушка сама първия път, останалите 29 не ги помня

Обвиняемият Ангел Митев

Обвиняемият Ангел Митев

Хасковският съд определи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на Ангел Николов Митев, който бе арестуван за убийството на бившата си съпруга Румяна Русева в Димитровград преди дни.

Обвинението поиска оставането на Митев в ареста заради особената жестокост, с която е извършено престъплението, мъчителната за жертвата смърт и предишни присъди, две от които за телесна повреда.

Според разказа на обвиняемия до жестокото убийство, при което жертвата е наръгана 30 пъти в областта на гърдите и гърба, се стигнало след постоянни скандали между бившите съпрузи. Когато в деня на престъплението Ангел отишъл в дома на жена си, тя първа го нападнала със стол и го съборила на земята. След това той извадил нож, на който тя сама се намушкала при опит за повторно нападение. След това спомените на 50-годишният хасковлия се губят и той не може да обясни останалите 29 прободни рани в трупа на бившата си жена.

Ангел Митев и адвокатът му Иван Иванов пледираха, че деянието е било инстинктивно и необмислено, породено от моментен гняв, предизвикан от жертвата. Те настояха за по-лека мярка за неотклонение „домашен арест“. Те казаха, че обвиняемият се възстановява от операция на киста и има дископатия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rusev
rusev
05.03.2009 12:19 12:19

a teq advokati dali nqma da poiskat i svirki d amu napravqt a? Da e*b tqhnata maminka

Back to top button