Хасково

Хасковлии: ДПС, Атака и вандали шарят антибългарските надписи

АнкетаДПС, Атака и вандали са най-вероятните автори на антибългарските надписи в Хасково, заявяват гласувалите в седмичната анкета на Haskovo.info. Останалите варианти на отговор събират незначително малко гласове.

За предположението, че представители на ДПС са ошарили стените на хасковската езикова гимназия и други места в града са гласували 42,2%. 30,4 на сто са заложили на варианта вандали. Партия Атака са предпочели за автор на думите 25,1% от гласувалите.

Отговорите „друга политическа сила“ и „друг“ събират едва 2,4 на сто от вота.

През седмицата пенсионери от Хасково протестираха срещу монопола на лектроразпределителното дружество EVN. Те заявиха, че искат австрийската фирма вън от страната. Доколко имат основание можете да отговорите в новата анкета на Haskovo.info.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.03.2009 9:19 9:19

42,2% от малоумницитеДПС, 30,4 на сто от малоумниците са заложили на варианта вандали, а Партия Атака са предпочели за автор на думите 25,1% от гласувалите малоумници и всичко това дава като сбор хасковското гражданско общество :))). Преди избори политиците влизат в ролята на дресьори от цирка, а това което най ме вбесява е че всички им се връзват като последните кретени. Да го начукам и на ДПС, и на БСП, и на АТАКА, и на останалите, и на тия дето са гласували, и най-вечета на тези които са провели анкетата с въпроси поставени по този начин.

Анонимен
Анонимен
23.03.2009 9:22 9:22

поставени по този начин

Анонимен
Анонимен
05.04.2009 21:55 21:55

[quote=Гост]поставени по този начин[/quote]

Back to top button