Спорт

Испанец обучава наши треньори преди европейското по карате

Треньорите на хасковския клуб с испанецаТреньорите Георги Ривов и Петър Бозаков от хасковския клуб „АидаНет Вадо-рю“ преминаха обучение в столицата под ръководството на испанския специалист Антонио Олива. Наставникът на Световната карате федерация сподели опита си с над 20 от най-изявените ни инструктори и треньори.

Петима от най-изявените състезатели на „Аида Нет Вадо-рю“ участват в провеждащия се в софийския спортен център „Роним“ семинар и лагер-сбор на разширения състав на националния ни отбор за мъже и жени. Това е част от подготовката за предстоящото Европейско първенство в началото на май, чийто домакин е Загреб.

На семинара са поканени и състезатели от разширения национален състав в по-малките възрастови групи, сред които са и хасковските каратеки Тенчо Тенев, Гюрхан Шабан, Фариз Сербест, Егемен Сербест и Силвия Вангелова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button