Хасково

Младежите на ГЕРБ с клуб в кафене, за да са близо до хората

Иван Петров, Евгени Консулов, Делян Добрев, Фани ХристоваОфис на ГЕРБ – младежи бе открит тази вечер в Хасково. Той ще се помещава в местно кафене. Мястото е избрано, за да кореспондира повече на младежкия дух, коментира регионалният лидер на партията Иван Петров. Обстановката предразполага за по-добра комуникация в непринудена обстановка, допълни той.

300 са членовете на ГЕРБ – младежи в областта. Една трета от тях са в община Хасково. Структури няма единствено в Любимец и Стамболово.

Инициативите на ГЕРБ – младежи са насочени към повишаване на избирателната активност сред младите хора, каза областният координатор на структурата Евгени Консулов. Клубът организира различни инициативи, последната от които е представянето на европейски дневник в хасковските училища.

 ГЕРБ младежи  ГЕРБ младежи

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button