Избори 2009

Райна Йовчева: Вярвам в толерантността, нападките отблъскват

Райна Йовчева и Минка Русева се срещнаха със симпатизанти„Тези, които водят агресивна кампания с нападки и лъжи отблъскват избирателите“, заяви на среща със симпатизанти в Харманли мажоритарният кандидат на Коалиция за България за хасковски регион Райна Йовчева. Повод за думите й бяха упреците от членовете на БСп в града на Белоногата, че кампанията на левицата е твърде толерантна.

Хората В Харманли са възмутени от твърде арогантното отношение на някои от политическите опоненти и дори нарекоха техните действия „хулигански постъпки“ и „мутренско поведение“. „Има конкретни телевизии и предавания, които имат основна цел да ругаят и съчиняват неуместни лъжи, за да привличат гласоподаватели. Бихме искали да бъдете по настъпателни във вашите изказвания“, заявиха червените в Харманли.

Участниците в срещата„Свършеното от това правителство е наистина много и аз смятам, че интелигентният и разумен избирател няма да се поддаде на безпочвени клевети, а ще направи своя правилен избор, уповавайки се на факти и дела, а не на празни обещания и нападки“, каза Райна Йовчева. Тя допълни, че БСП е партия с традиции и политическа култура, и не е достойно да стига до агресивни действия, още повече че членовете и симпатизантите на „Коалиция за България“ са хора със здрав разум и възпитание.

Харманлийци увериха областния управител и мажоритарен кандидат за депутат Райна Йовчева в безрезервната си подкрепа и пожелаха здраве и сили, за да работи все така умело за просперитета на региона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button