Хасково

Баща наръга сина си, мъж удари полицай с лопата по главата

ПолицияСкандал между баща и син стана снощи около 23:30 часа на улица „Индже войвода“ в Хасково. В разпрата при самозащита, 52-годишния родител е наръгал с кухненски нож в областта на стомаха 23-годишния си син, съобщават от полицията. Момчето е настанено в Хирургичното отделение на хасковската болницата. Опасност за живота му няма.

В Любимец 25-годишен мъж нападна и удари полицай по време на изпълнение на служебните му задължения. Снощи около 20:30 часа дежурния автопатрул е изпратен да посети семеен скандал, разразил се в частен дом на улица „Люляк“. 

При намесата да разтърват пострадалата съпруга, единия от полицаите е ударен с дървена летва по главата от разярения мъж. 52-годишния старши полицай е с контузна рана по главата. Съпругът – нападател е задържан, а по случая е образувано бързо производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rad
rad
06.07.2009 11:08 11:08

[b][/b] tezi hora sa nenormalni ❗

rad
rad
06.07.2009 11:08 11:08

[b][/b] tezi hora sa nenormalni ❗

Back to top button