Хасково

Лада отне предимство и се натресе в Мазда на „Раковски“

Златка Маджарова

Златка изчакваше съпруга си до ладата

Димитровградчанин с лада отне предимството на Мазда на кръстовището на бул. „Раковски“ и ул. „Дунав“ в Хасково тази сутрин. Двата автомобила се ударили челно и само движението с ниска скорост е причина да няма жертви или ранени. Щетите по двете коли са леки.

Златка и Митко Маджарови се прибирали към Димитровград след като си свършили работата в НОИ Хасково. Двамата потеглили с руското возило по ул. „Дунав“. На кръстовището с булеварда хващат зелена светлина и шофьорът решава да мине без обаче да се съобрази, че идващите отсреща коли са с предимство, понеже той прави ляв завой. Така ладата и маздата се удрят.

След злополуката и двамата шофьори изтеглят автомобилите встрани за да не пречат на минаващия поток от автомобили в ранния час. „Мъжът ми не се усети просто. Всичко стана за секунда, въпреки че не се движехме изобщо бързо, току тръгвахме от светофара“, сподели пред Haskovo.info Златка, която изчакваше мъжа си, докато той даваше показания в КАТ.

 

Ударената Мазда

Ударената Мазда
 

Мястото на удара

Мястото на удара

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Христова
Христова
23.07.2009 16:13 16:13

На това кръстовище винаги едно и също, но за сметка на това пък инцидентите зачестиха.

васил
васил
23.07.2009 19:08 19:08

как така този път не е жена шофьор –не мога да повярвам

Христова
Христова
24.07.2009 10:19 10:19

Тази сутрин един автомобил кацна през мантинелите в градинката до кръговото на Раковска. Беше мъж!

Back to top button