Хасково

Пловдивският апелативен съд: Г. Иванов остава кмет на Хасково

Георги Иванов с адвокат АпостоловаКметът на Хасково Георги Иванов няма да бъде отстранен от длъжност, реши днес Пловдивският апелативен съд. Магистратите потвърдиха определението на Хасковския окръжен съд и оставиха без уважение искането на прокуратурата за отстраняване на градоначалника от длъжност, каза за Haskovo.info съдия Иван Ранчев

Решението си служителите на Темида мотивираха с това, че на практика разследването по делото е приключило и всички доказателства по него са събрани. „Няма защо Георги Иванов да бъде отстранен от длъжност, тъй като няма как да препятствя разследването„, бе категоричен съдия Ранчев. Решението на Пловдивския апелативен съд е окончателно и не подлежи на обжалване.

Хасковската прокуратура поиска отстраняването на градоначалника с мотив, че пречи на разследването по сделката с Билла. Той е обвинен, че е ощетил общината със 112 000 лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
бранимир
бранимир
24.07.2009 15:05 15:05

абе тия няма ли да си вършат работата а се занимават с глупости,толкова измамници и убийци се разхождат на свобода а те харчат нашите данъци с техните глупави дела

Back to top button