Хасково

9 училища от областта получиха бели дъски, маси и столове от МОН

Кашоните с чинове и столове в ПГ по транспорт9 училища от област Хасково получиха бели дъски, двойни маси и столове от Министерството на образованието и науката. За новите придобивки школата са кандидатствали с проекти по Национална програма за подобряване на материално-техническата база в училищата, каза за Haskovo.info началникът на отдел „Административно – правно, финансово – стопанско и информационно обслужване“ към РИО на МОН Иван Ванчев.

Двойни маси и столове са получили хасковската Професионална гимназия по транспорт и ПГЕТ „Захари Стоянов“ в Харманли. Новата придобивка ще е достатъчна за оборудването на над 10 кабинета. 

Новата придобивкаОстаналите 7 школа от областта са получили бели дъски. Това са димитровградското ОУ „“Св. Св. Кирил и Методий“, ОУ „Христо Ботев“ в село Крепост, ОУ „Д.Н. Недялков“ в Мeричлери, НУ „Захари Стоянов“ в Любимец, ПУИ „Стефан Василев“ в Свиленград, ОУ „Любен Каравелов“ в Узунджово и Професионалната гимназия по дървообработване и строителство в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button