Регион

Кризата бави голф комплекса в Стамболово

УдивителнаСеверно и южно игрище за голф с по 18 дупки, конна база, хотели, вили, търговски център, клиника и молитвен дом ще има модерното спортно съоръжение, което ще бъде разположено между Стамболово и село Жълти бряг.

Финансовата криза обаче не позволява на инвеститорите да се ангажират с конкретни срокове за изпълнение на проекта, съобщават от община Стамболово. От администрацията припомнят, че терените вече са закупени. От октомври миналата година вече има решение на екоминистерството за ОВОС, което дава възможност да се действа за промяна на предназначението на земите.

Изграждането на модерния спортен комплекс, който ще привлече туристи от Гърция, Турция, Русия, Украйна и Западна Европа ще даде работа на местните хора. От община Стамболово не крият амбицията си с изграждането на голф комплекса в Стамболово, на ски пистата в Тънково и на вилни селища по поречието на Арда този район ще се превърне в целогодишен туристически център.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button