Хасково

Още 30 000 събраха данъчните в Хасково чрез SMS напомняне

НАП ХасковоОще 30 000 лева просрочени данъци събра НАП Хасково от фирми със задължения към бюджета. Приходите са постъпили след изпратени sms-и от „Информационния център“ в Централно управление на приходната администрация с напомняне към фирмите, че следва да уредят публичните си задължения.

С това общият резултат до този момент от кампанията на НАП „Обаждане по телефона или sms“ в Хасково надхвърля 101 000 лева. Водят се разговори и с останалите предупредени фирми как да разсрочат задълженията си или какви обезпечения могат да представят срещу тях, уточниха за Haskovo.info от териториалната дирекция на агенцията.

Близо 112 800 000 лева данъци и осигуровки е събрала териториалната дирекция на НАП в Хасково за първите 7 месеца на годината, което в условията на криза е доста добър резултат, похвалиха се от приходната агенция.

Най-значителни са постъпленията от държавно обществено осигуряване /ДОО/ – 32,9 милиона лева. Следват вноските от ДДС – 23 милиона лева и от данък върху доходите на физически лица – 18,4 милиона лева. Внесеният корпоративен данък е в размер на 15,7 милиона лева, а здравните осигуровки са 14,3 милиона лева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button