Хасково

Летният сезон и кризата – мор за търговците на автомобили

АвтоборсаОтпускарският летен сезон в комбинация с икономическата криза се оказва същински ад за търговците на автомобили. Хората масово използват парите си за по-приятни неща от смяната на колата. Скоро дори се очакват фалити на автокъщи.

Това твърдят хората, които се занимават с внос и продажба на превозни средства. „Не стига финансовата криза, ами и хората предпочитат да инвестират някой друг лев в събирането на спомени по морските курорти, вместо да си купят нова кола или да заменят старата с по-актуална“, заяви търговец, който пожела да остане анонимен. Специалисти от бранша обясняват, че все пак има малък интерес, но клиентите предимно разглеждат и до покупки се стига твърде рядко.

По автоборсите в Хасково колите се доставят предимно от Австрия, Германия и Италия. От средиземноморската страна често се вкарват мотопеди и пистови мотори, които излизат на любителите на високи скорости по-евтино.

Все повече хора напоследък търсят автомобили от Англия. Те държат колата да бъде достъпна като цена, да не харчи много гориво и да има повечко екстри. Возилата от острова идват далеч по-евтино на купувача, като изключим неудобството от десния волан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
тенчо христов
тенчо христов
19.08.2009 15:49 15:49

аз имам борса на Кърджалийско шосе и в последно време нямам продажби , идва ми да я запаля , но ще се намери някой селянин да го изработя и измамя с някой от моите коли които са доста добре замаскирани със кит

Back to top button