Спорт

Лекоатлети от Измир ще тренират с хасковски ученици

Генчо ГеневНай-добрите лекоатлети при юношите в Измир пристигат утре в Хасково като гости на местното Спортно училище, съобщи неговият директор Генчо Генев. Гостите ще направят няколко съвместни тренировки с наши ученици на стадион „Младост“.

Програмата на посещението все още не е окончателно уточнена, но турските лекоатлети са изявили желание да разгледат някои от най-големите забележителности на страната и региона. Част от маршрута ще бъдат Александровската гробница, старата българска столица Велико Търново и етнографския комплекс „Етъра“ край Габрово, за където гостите ще пътуват с автобуса на Спортното училище.

Haskovo.info припомня, че хасковски ученици участват ежегодно в международни състезания в Измир благодарение на „Ротари клуб“, който подпомага финансово местния лекоатлетически клуб.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button