Хасково

Министърът на труда открива социални жилища в Хасково

Сациалните блокчетаМинистърът на труда и социалната политика Тотю Младенов ще пристигне в Хасково в четвъртък. Заедно с кмета Георги Иванов те ще открият комплекса от блокчета за социално- слаби на ул. „Георги Кирков“, съобщиха за Haskovo.info от общината.

В четирите блокчета ще бъдат настанени 76 социално слаби семейства. На сесия миналата седцица общинският съвет гласува и наемите на апартаментите. За тристайните жилища ще се плащат по 72 лева на месец, за двустайните – 60, а за едностайните – 48.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
istina
istina
07.09.2009 17:06 17:06

Jilista za socialno slabi – kakav smyah. Zasto ne pitate kmeta i korumpiranite mu slujitelki ot obstinata kato Nurshen Malkoch i Nedyalka Mitisheva na kakvi hora davat jilishtata. Predi 2 godini na kmetskite izbori sashtite tezi davaha udostovereniya za nastanyavane na naistina nujdaesti se semeistva. No sega kato doide momenta za nastanyavane vaprosnite slujitelki i kmeta ne nastanyavat semeistva poluchili udostovereniya a takiva ot koito te sa poluchili rushvet. Vsichko e edin fars kakto vsichko v nashata mila Balgariya.

Back to top button