Любопитно

Астор обезглавява властолюбиви министри на хасковска сцена

Деян МачевГостуващият спектакъл „Министър без глава“ ще весели тази вечер любителите на театъра в Хасково. Представлението на кабаретен театър „Трамвай 13“ е определено от автора му Исак Гозес като „политическа боза„. В комедията с горчиви нотки  участват известни  имена от сцената, сред които хасковлията Деян Мачев, магът Астор, Марин Неделчев и Николай Николаев, познати още на публиката като клоуните Коко и Роко.

„Сатиричната комедия е актуална и сега понеже сюжетът й представя реалност, близка до нашата, където всеки властолюбив министър прави всичко възможно да запази креслото си и да вади лични облаги“, коментира режисьорът Николай Николаев.

Николай НиколаевВ постановката главните персонажи страдат от нелечима любов към парите и властта. Виждайки как магът Астор сваля главата от раменете си, те го молят да направи така и с техните, за да си почиват, когато искат да се отърсят от ежедневните си мисли.

Подписвайки дяволитото споразумение обаче те не забелязват едно от условията, според което за да си върнат главите обратно всеки от тях ще трябва да се откаже от любовта си към парите и властта.

 

 Спектакъла  Спектакъла

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button