Хасково

Наводненията не изплашиха пътуващите за Турция

Автогара ХасковоЛек спад в броя на пътуващите за Турция отбелязват хасковските фирми, продаващи билети за южната ни съседка, установи проверка на Haskovo.info следобяд. Причината обаче не са наводненията, които взеха десетки жертви през последните дни, побързаха да уточнят продавачките. Пътниците били по-малко заради Байряма. Нито една фирма не е отменила автобусите си за Турция.

Нас не ни притесняват наводненията, те са само на отделни места и няма нищо страшно, заявиха братята Феим и Неждет, които пътуваха за Истанбул.

Крум Стефанов

Крум Стефанов

В автобуса бе и Крум Стефанов от София, който ще лети от Турция за Тайланд. И той, както повечето пътници, е получил предупреждение от приятели и роднини да не тръгва, защото е опасно.

Възрастният Мусин Юзгюн бе най-смелият пътник за южната ни съседка на хасковската автогара днес. Той е инвалид и се движи трудно, но категорично заяви, че не се притеснява. Да му мислят тези, които живеят по ниските места, каза Мусин преди да помоли за помощ, за да се качи на автобуса.

 

 

Мусин Юзгюн

Мусин Юзгюн
 

Феим и Неждет

Феим и Неждет

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button