Хасково

Учители се почерпиха за старта на новата учебна година

Иван Панайотов поздравява учителитеБлизо 170 работещи в сферата на образованието се почерпиха за първия учебен ден. Камерата на Haskovo.info улови празнуващите колективи на СОУ „Васил Левски“, Природо-математическата гимназия, Професионалната гимназия по автотранспорт и Професионалната гимназия по селско стопанство.

Трудно места в ресторант „Българе“ си намериха представителите на Регионалния образователен инспекторат, водени от началника на АБВ-то Иван Панайотов, който мина и поздрави учителите за първия учебен ден.

Най-многоброен бе колективът на хасковската математическа гимназия начело с директорката на школото Тодорка Милева. Шефката на гимназията по автотранспорт Соня Добчева напомни за предстоящите тържества по повод 100-годишнината от рождението на патрона на гимназията Н.Й. Вапцаров, които стартират през октомври.

Не така въодушевен от началото на новата година бе директорът на СОУ „Васил Левски“ Станко Станкев. Пред Haskovo.info той обясни, че в календара на гимназията „няма нищо ново“. След големия ремонт миналата година през тази ръководството на СОУ „Васил Левски“ смята да си почине.

Екипът на ПМГ Екипът на РИО

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button