Регион

77-годишна баба прати в ареста телефонен измамник

Телефон77-годишна димитровградчанка, станала жертва на телефонен измамник, помогна на полицията да го залови. Пенсионерката била измамена по познатата схема „ПТП с дете“и дала на непознат мъж 100 лева, три златни пръстена, златен синджир и обеци срещу обещанието той да пусне от ареста уж виновния за катастрофата неин внук.

Срещата за предаването на „откупа“ се състояла на хасковския булевард „Раковски“. Измамникът обаче заявил на жертвата си, че трябва още и я убедил да изтегли спестяванията си от банката. Уговорили се да се видят на другия ден в Димитровград, където пенсионерката да му предаде парите. 

Тя обаче позвънила в полицията и измамникът бил спипан от униформените в района на димитровградската жп гара. Криминалистите са установили, че 26-годишният престъпник е забъркан и в други телефонни измами, станали на територията на Хасково. Златните бижута са открити и върнати на потърпевшата димитровградчанка. Работата по случая продължава, уточниха от местната полицейска дирекция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гадняр
Гадняр
22.12.2009 12:36 12:36

Дано съдът го осъди и да му скъсат розата в затвора!

Анонимен
Анонимен
23.12.2009 0:14 0:14

bravo na jenata!!! 🙂

възмутен
възмутен
23.12.2009 11:20 11:20

Задържат ги за 24 часа и после ги пускат.Един няма такъв в ареста.Те изобшо не ги качват там а направо си ги пускат.

Back to top button