Хасково

Младежкият парламент не успя да си избере председател

На заседанието присъстваха 34 от 41 членове на парламента

На заседанието присъстваха 34 от 41 членове на парламента

На първото си официално заседание младежкият парламент на Хасково не успя да излъчи свой председател и негови заместници. Част от избраните 41 представители не бяха в залата и гласуването се провали.

Кандидатите за шеф на младежкия парламент са Никола Сталев от Езиковата гимназия, Ивайло Добрев от природо- математическата и Митко Чаушев от гимназията по дървообработване и строителство.

На първата сесия днес бяха гласувани екипите, които ще работят в отделните сектори – спорт, образование, култура и изкуство и други проблеми, касаещи младежите в града. В началото на заседанието всеки от младежите получи официален документ за членство в парламента.

 Директорът на Младежки център Деян Янев връчи документите  Никола Сталев
 Ивайло Добрев  Митко Чаушев

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

14 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.01.2010 19:12 19:12

ako spe4eli mitko ple6iviq 6te e mn dobre 😀

Митко Чаушев
Митко Чаушев
10.01.2010 22:17 22:17

1-во характер не се гради на седемнайсетгодишен младеж,2-ро родителите ми позволяват да правя доста от нещата които не са позволени на останалите младежи на моята възраст,защото съм се доказал пред тях,3-то приемам забележката ти за езика на писане понеже си прав,4-то писна ми от ваще критики при положенеи че дори и не ме познавате що за човек съм и на какво съм способен,а и не смятам да се доказвам или повече да се старая да направя нещо за останалите.Аз съм си се доказал пред моите близки хора,приятели,роднини,хората които ме обкражават и пред моята приятелка.Просто исках да помогна,но вие си го обърнахте на „чиста“ политика.А и щях да забрава полека с изразите за майката.

Славомир
Славомир
10.01.2010 11:06 11:06

Но тук явно нещата опират да оставим децата да правят каквото си искат. Съжалявам, че родителите избират този път а това е ПЪТЯ НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ТЕХНИТЕ ДЕЦА. Е как да не възкликна тук: ВАШТА МАМААААААААА!!!!

Славомир
Славомир
10.01.2010 11:05 11:05

Аз съм от поколението на 30 годишните и се борих да имаме в тази България свобода, да изразяваме гласно позициите си, нещо което на нас като тийнейджари беше забранено. Сега вие имате тази свобода но изразявате себе си не с главите си а със задниците си. И затова е виновна Майка ти. Най-е лесно да позволиш на някой да прави каквото си иска по трудно е да му покажеш правилния път, там се иска години работа със собствения си син или дъщеря. Много търпение е нужно да изградиш личност. Но тук явно нещата опират да оставим децата да правят каквото си искат. Съжалявам, че родителите избират този път а това е ПЪТЯ НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ТЕХНИТЕ ДЕЦА. Е как да не възкликна тук: ВАШТА МАМААААААААА!!!!

Славомир
Славомир
10.01.2010 11:03 11:03

Алооо, парламентаристите, България е уникална със своята писменост. Кой от вас е написал едно изречение на кирилица. НИКОЙ!!! Вие в турция ли живеете, или в Албания? Уважавайте и не съсипвайте нещо което Ние българите пазим с цената много жертви векове наред. Що кръв и глави са падали за тая писменост а сега няколко пиклеша/шоуменчета се гаврят с нещо свято! Майка му била му разрешавала да прави каквото си иска, обществото когато те накаже с ретници и шамари пък нека майка ти да разрешава да безчинстваш. Аз съм от поколението на 30 годишните и се борих да имаме в тази България свобода, да изразяваме гласно позициите си, нещо което на нас като тийнейджари беше забранено. Сега вие имате тази свобода но изразявате себе си не с главите си а със задниците си. И затова е виновна Майка ти. Най-е лесно да позволиш на някой да прави каквото си иска по трудно е да му покажеш правилния път, там се иска години работа със собствения си син или дъщеря. Много търпение е нужно да изградиш личност. Но тук явно нещата опират да оставим децата да правят каквото си искат. Съжалявам, че родителите избират този път а това е ПЪТЯ НА УНИЩОЖЕНИЕТО НА ТЕХНИТЕ ДЕЦА. Е как да не възкликна тук: ВАШТА МАМААААААААА!!!!

joro
joro
09.01.2010 23:20 23:20

awe tva na kolko god e toq 4e nqma kosa be ❓ ❓ ❓ i az imam edin bratov4ed koito rano rano ople6ivq 😡 😡 😡

Mitko Chaushev
Mitko Chaushev
09.01.2010 14:51 14:51

li4no tvoe mnenie e tova kolko sum prost i kolko sum umen.Ne smqtam 4e trqbva da go komentiram sus nqkoi koito me poznava a as nego ne zashtoto,kolkoto i da sum „prost“ ne komentiram hora koito ne gi poznavam,pak i da ti kaja ne mi e nujno da te poznavam,poneje si imam dostata4no hora i izvan tozi parlamet koito me uvajavat i me cenqt,vuv koeto sum sigoren.A i mejdo drugoto purviqt ti komentar e mn int „mitko pleshiviq“ 😀 ne 4e neshto no qvno ne razli4avash kuso postrigan 4ovek ot pleshiv no molqte ne mi zaangajirai vnimanieto sus se*e si,komentirai si govori si ne mi pre4ish nito pak mojesh da me obidish.

Анонимен
Анонимен
09.01.2010 13:44 13:44

int si za6toto te znaqt 4e si prosto mom4e i se pitat horata kakva rabota ima6 tam 😉

Mitko Chaushev
Mitko Chaushev
09.01.2010 13:39 13:39

neka i tuk se izvinq za loshiq na4in na obli4ane,v4era no i neka vi kaja sushto taka as moje da se zabavlqvam po sqko vreme moga da izlizam kadeto si poiskam moga da se ligavq moga da pravq si4ko koeto si poiskam znaete li zashto zashtoto mi e pozvoleno,a zashto li mi e pozvoleno,zashtoto horata koito mogat da mi go zabranqt sa moite roditeli,no te ne go pravqt,zashto li otgovorete si sami kato ste tolkova golemi kritici…A sushto taka mn se kefq 4e i v dvata saita v koito sa pomestili statiq sum tolkova komentiran t.e sum vi stanal interesen dano sledvashtiq put zemete da me islushate kakvo shte vi kaja i kakvi planove imam zashtoto,v4era bqh izklio4itelno nepodgotven poradi prostiq fakt 4e ne znaeh 4e shte buda kandidatiran za tozi post.

Анонимен
Анонимен
09.01.2010 13:00 13:00

te i trimata sa krasavci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:

nikola tipsis
nikola tipsis
09.01.2010 10:08 10:08

Toq groznia Nikola kvo prai tam weee xaxaxaxax

Jenq
Jenq
08.01.2010 22:20 22:20

Koito ne poznava Mitko da ne govori za nego! Neka specheli a da vidim dali shte propadne parlamenta ili shte sashtestvuva kato seriozna organizaciq !

kiro
kiro
08.01.2010 20:50 20:50

ako spe4eli mitko, tozi parlament ve4e nqma da sashtestvuva, takava ligotiq, toi ne e seriozen 4ovek, i ne si znae prikazkata… prosto parlamenta probada, hora sabudete se!

Анонимен
Анонимен
11.01.2010 20:10 20:10

[quote=Митко Чаушев]1-во характер не се гради на седемнайсетгодишен младеж,2-ро родителите ми позволяват да правя доста от нещата които не са позволени на останалите младежи на моята възраст,защото съм се доказал пред тях,3-то приемам забележката ти за езика на писане понеже си прав,4-то писна ми от ваще критики при положенеи че дори и не ме познавате що за човек съм и на какво съм способен,а и не смятам да се доказвам или повече да се старая да направя нещо за останалите.Аз съм си се доказал пред моите близки хора,приятели,роднини,хората които ме обкражават и пред моята приятелка.Просто исках да помогна,но вие си го обърнахте на "чиста" политика.А и щях да забрава полека с изразите за майката.[/quote]

Ти хубаво си се доказал пред тях, ами пред младежта как ще се докажеш? Сега да ходим да разпитваме роднините и приятелите ти ли?

Back to top button