Хасково

Димитър Илиев остава на поста директор на РИОСВ

Димитър Илиев с Евдокия МаневаДимитър Илиев е новият стар директор на регионалната екоинспекция в Хасково. Той бе назначен на длъжността след проведен от Министерството на околната среда и водите конкурс за длъжността. Днес Илиев бе представен официално от областния управител на област Хасково Румен Данев и заместник областните управители Румяна Въчева и Николай Нанев.

Конкурсът за назначаване на директор на регионалната екоинспекция беше обявен в края на ноември 2009 година. След извършен подбор на документи до интервю бяха допуснати двама кандидати – старият директор на регионалната екоинспекция Димитър Илиев и Калин Михайлов.

Димитър Илиев има 29 години професионален опит в системата на министерството на околната среда и водите.  Работил е като инспектор по опазване чистотата на въздуха към РИОСВ – Хасково от началото на 1981 година, а в последствие е главен специалист по опазване чистотата на въздуха към регионалната екоинспекция. Директор е на РИОСВ – Хасково от 1992 година. Има завършено висше техническо образование към Висш химикотехнологичен институт – град София със специалност „Технология на пластмасите“. Притежава и допълнителни класификации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button