Регион

Крадци задигнаха кола, пари, злато и ракиен казан

Полицейска колаТри кражби са регистрирани през изминалото денонощие в Димитровград и село Стамболийски, съобщават от полицията. Чрез разбиване на входна врата около 09:30 часа е проникнато в апартамент на улица „Простор“ в града на младостта и от една от стаите е извършена кражба на 140 евро и 15 грама златни накити на стойност около 300 лева

Чрез изкъртване на дървена врата крадци са влезли в складово помещение в къща в хасковското село Стамболийски. Откраднат е меден ракиен казан от 500 литра. 

Кражба на товарен автомобил „Фолксваген Транспортер“ е заявил в димитровградското полицейско управление 44-годишния собственик на колата. Пред органите на реда мъжът е обяснил, че е паркирал возилото на улица „Христо Ботев“ в града, където по-късно не я открил. 

По трите случая са заведени досъдебни производства, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button