Хасково

Балет Тангра със злато от световното в Торино

Призьорите от ТориноСъс злато се завърна балет „Тангра“ от световното първенство в Торино, похвали се днес ръководителката на балета Дорина Инджова. Щастливката е Десислава Стамболова. Та се състезава с танца си „Медуза“.

„Публиката буквално заобича танца на Деси, като дори си имахме и агитка от фенове„, разказа Дорина Инджова. „От тук нататък ни очаква много работа, понеже златото освен радост ни носи и много задължения занапред“, допълни още тя. 

Десислава СтамболоваОт световното първенство в Торино „Тангра“ има още отличия. Василена Борисова и Александра Драгова се състезаваха в възрастовата група от 9 до 11 години. Александра зае второ място с изпълнението си „Мулан“, а Василена завоюва шеста позиция с танца си „Първият бал“. За дуета си двете също са класирани на второ място.

Световното първенство в Торино се проведе на 23 и 24 януари. В него участие взеха отбори от 13 държави.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
layra
layra
03.06.2010 10:34 10:34

ami da te sa mnogo dobri

zlati
zlati
03.09.2010 13:10 13:10

tangra e prosto varhaaa :*

eda
eda
08.02.2011 21:20 21:20

страхотни са

Back to top button