Хасково

Заради кризата 5 фирми от областта получават над 65 000 лева

Областна администрацияПет фирми от региона ще получат компенсации за непълно работно време на служителите си, решиха на днешното си заседание членовете на Комисията по заетостта към Областна администрация Хасково. Това са „Ронис“ ЕООД, „Прото“ ЕООД, „Хидрапластформ“ ООД, ЕТ „Деан Денчев – Лео 92“ и „Югоплод“. Общата сума, която ще получат е 65 242 лв. 

На заседанието днес са били разгледани документите на 7 фирми, които вследствие на икономическата криза са кандидатствали за изплащане на компенсации за непълно работно време на своите служители, уточняват от пресцентъра на администрацията.

От там допълват, че членовете на Комисията по заетостта са изготвили мотивирано предложение до изпълнителния директор на Агенцията по заетостта да бъде разпределен допълнителен финансов ресурс за областта в размер на 13 402 лв., за да бъдат финансирани всички постъпили декларации на работници и служители.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button