Хасково

Последно плащаме данък върху доходите с отстъпка и без електронен подпис

НАП - ХасковоДнес изтича срокът, в който гражданите могат да платят данъка върху доходите по годишните декларации за облагане на доходите от 2009 г. с отстъпка от 5% без да имат електронен подпис.

От утре отстъпка от 5 на сто ще се ползва само при подадена декларация по интернет. Офис Хасково на НАП препоръчва на клиентите си, които са решили да се възползват от облекчението в последния ден, да заплатят дължимия от тях данък в банковия офис, разкрит към салона за обслужване на НАП до 15.00 ч. 

Това е необходимо, тъй като при плащане по банков път е нужно време, за да пристигнат наредените средства по сметката на съответната териториална дирекция.

Декларацията за доходите и всички нейни приложения са публикувани в www.nap.bg във формат, който позволява да бъдат попълнени електронно. На този адрес могат да бъдат видяни и списъка на кодовете за видове плащане, образците на платежни нареждания и пощенски записи за плащане към бюджета, както и номерата на банковите сметки на териториалните дирекции на НАП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button