Хасково

С банани и презервативи отбелязаха Св. Валентин

Св. ВалентинПразникът на влюбените Св. Валентин бе отбелязан днес в Младежки център – Хасково. Съорганизатори на проявата бяха РИОКОЗ.

На тържеството учениците четоха поезия, участваха в забавна викторина, в която като награди получиха банани и презервативи. На всеки от тях бяха раздадени и информационни брошури за безопасния секс.

На празника бяха наградени и победителите в конкурсите за най-добро есе на любовна тематика, разказ, стихотворение и фотография.

Св. Валентин За най-добро есе награда получи Маринела Тодорова от Харманли, като най-добър поет бе отличена Недялка Димитрова от Финансово-стопанската гимназия, за най-добър разказ бе определен този на Ивелина Георгиева. Впечатляващата фотография на Весела Георгиева й донесе първото място в конкурса за снимки. 

Като завършек на акцията младежите обиколиха центъра на града и раздадоха картички и подаръци за празника на любовта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button