Хасково

„Момата“ отново остана без присъда за двойното убийство

Недялко Димитров - Момата

Недялко Димитров – Момата

Хасковският окръжен съд не даде днес ход на делото срещу обвинения за двойно убийство Недялко Димитров- Момата. Той е изправен пред Темида заради смъртта на Бейтула и Неврие Махмуд, които бяха застреляни в дома им в Димитровград на 1 декември 2008 година.

Причина за поредното отлагане на процеса станаха неявили се свидетел и вещи лица. Свидетелят Владимир Грозев от село Момково не е бил открит на посочения адрес, за да му бъде връчена призовка, стана ясно днес. На миналото съдебно заседание през януари Момата поиска Грозев да даде показания пред магистратите. Обвиняемият твърди, че е взел пистолета от него и свидетелят може да внесе яснота по делото.

Въпреки че Грозев е обявен за издирване преди повече от година, никой в момента не знае местонахождението му. Повторното неявяване на експерти също попречи на нормалния ход на процеса. Днес трябваше да бъдат представени психиатрична и психологическа експертиза. За втори път обаче вещите лица не се явиха пред съда. 

На заседанията досега бяха изслушани над 15 свидетели, част от които са били с Момата в нощта на престъплението. Делото за двойното убийство в Димитровград бе отложено за април.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.02.2010 16:18 16:18

samo jilt karto mu tryabva

Back to top button