Хасково

Йовчева съди Шалапатов, съдът отлага делото от години

Взривената парфюмерия

Парфюмерията на сестрата на Шалапатов бе взривена на 14 март 2007

Бившият областен управител на Хасково Райна Йовчева съди бившия общински съветник Димитър Шалапатов. Причината е, че в интервю пред медиите той я обвини, че заедно с кмета Георги Иванов е замесена в взрива в парфюмерията на сестра му през март 2007 година.

Делото се влачи години наред и непрекъснато се отлага. Това се прави по искане на адвоката на Шалапатов – Георги Зарчев, който също е бивш областен управител, коментира пред Haskovo.info Райна Йовчева.

Тъй като делото е заведено като наказателно, то има давност и вероятно причината за непрестанните отлагания е именно тя да изтече, каза Йовчева. Тя обаче бе категорична, че ако това дело не приключи с положителен за нея резултат ще заведе ново, този път гражданско. Не може безнаказано да се хвърлят в общественото пространство хули и след това с юридически хватки да се бяга от отговорност, заяви Райна Йовчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
24.02.2010 14:43 14:43

РАЙНА НАЙ-ДОБРЕ ДА СЕ СКРИЕ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВА В ХАСКОВО!ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЗА ТОВА,ЧЕ Е ПРОТЕЖЕ НА КМЕТА И ЗАМИТАШЕ ДАЛАВЕРИТЕ МУ!НЕКА ОБЯСНИ ВНЕЗАПНОТО СИ ЗАБОГАТЯВАНЕ ! 👿

Back to top button